Κοσμήματα Online
Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας εδρεύει στις Σέρρες από το 2010. Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης και δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με συνέπεια και διαφάνεια όλα αυτά τα χρόνια.

Donum Handmade Jewerly

Δημιουργούμε μοναδικά σχέδια με έμπνευση την πανέμορφη Ελλάδα μας. Τα κοσμήματα μας είναι φτιαγμένα ένα ένα στο χέρι με μεράκι, με διαλεγμένα υλικά και στις καλύτερες τιμές. 

Αξιοπιστία και διαφάνεια

Οι διαφάνεια στις συναλλαγές μας είναι η προτεραιότητα μας. Διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας με όλα τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τις τράπεζες, και διαθέτουμε φυσικό κατάστημα έτσι ώστε να μη φοβόσαστε να ψωνίσετε. Εδρεύουμε στις Σέρρες στην Οδό Τσαλοπούλου 14 με ΑΦΜ 062849560 και ΔΟΥ Σερρών. 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Wishlist
Σύνδεση
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ 0
RECENTLY VIEWED 0