Αλλαγές κ Επιστροφές Προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο εάν:

Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με τα καρτελάκια του.
Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
Μας αποστέλλετε το προς επιστροφή προϊόν αποκλειστικά με την courier που το παραλάβατε (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και βάζετε στο έντυπο χρέωση παραλήπτη.

Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 23210 27494 εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψετε, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. O καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής 5,00€, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Αφού εξετάσουμε εξονυχιστικά το προϊόν και διαπιστώσουμε ότι έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής που αναφέρονται παραπάνω, θα έρθουμε σε συνεννόηση μαζί σας, ώστε να σας αποσταλεί άλλο προϊόν ή να σας επιστραφεί η αξία του προϊόντος. Τυχόν κόστη μεταφορικών ή/και κόστη αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση που το προϊόν που κάνετε αλλαγή είναι πιο ακριβό τότε επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής 2,50€. Σε περίπτωση που θέλετε επιστροφή χρημάτων θα χρειαστεί να μας έχετε ενημερώσει για την τράπεζα , το ΙΒΑΝ και τον δικαιούχο του λογαριασμού που θα γίνει η κατάθεση.

Η επιστροφή χρημάτων πάντα θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίον έγινε και η πληρωμή.

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Wishlist
Σύνδεση
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ 0
RECENTLY VIEWED 0